[single_post_category_name]

Dit december horoskop: Stenbukken

Denne måned er nærmest som en gave. Ovenpå mange udfordringer og hårdt arbejde, bliver der nu mere stille. Det kræver selvfølgelig, at du også selv er villig til at sætte tempoet ned. Du har brug for lidt tid alene, så du kan lægge nye planer. De vil helt sikkert være ambitiøse, og i det kommende år bliver succesen din.

Sidste halvdel af måneden bliver bedst, når det gælder kærlighed og parforhold. Hvis du kan tage nogle dage fri op til jul, vil du nyde at hygge dig med din partner. Lad ikke noget overraske dig, lægger du gode planer, får I tid til noget romantisk og sjovt. Er du single, så vil du opleve, at du får en del opmærksomhed. Det kan være en gammel flamme, der atter dukker op i dit liv. Du skal bare være åben og social, så sker tingene ad sig selv.

Din bedste veninde er: Fisk 

Din bedste flirt er: Jomfru og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide