Dit december horoskop: Tvillingen

Selvom du holder meget af julen og at være social, så fokuser på dit daglige arbejde. Du kan nemlig komme virkelig langt med dine opgaver, og samtidig kommer du godt ud af det med kollegaerne. Du får virkelig god inspiration af at tale med mennesker, du møder. Derfor skal du ikke se på det som spildt tid, hvis du tager dig tid til en snak. 

Hele måneden præges af romantik og kærlighed. Du bliver helt overrasket over, hvor mange der begynder at flirte med dig. Derfor er der også masser af spændende muligheder for dig, der er single. Det vil sikkert være en, du ikke har mødt før, der løber af med dit hjerte, men en kollega er også ganske tiltrækkende. Er du i et forhold, så bedres det betydeligt. Få talt om tingene og tag din partner seriøs, men sæt også dine egne grænser.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide