Dit december horoskop: Tyren

Du får virkelig mange gode ideer, og du er samtidig god til at fører dem ud i livet. Det er mulighed for både korte og længere rejser, i det hele taget har alt, hvad der har med udlandet at gøre, en større rolle end ellers i dit horoskop. Du kommer længst, hvis du samarbejder med andre. Du kan udvide dit netværk og det bliver et stort aktiv, fremadrettet.

Du og din partner taler godt sammen. Hvor der før har været uenighed, vil I nu være i stand til at lægge gode planer og blive enige. Da tingene samtidig bliver lettere på dit daglige arbejde, kan du bruge mere tid med din partner, og det skaber også harmoni. Er du ikke i et forhold, er der masser af muligheder ”derude”. Kom ud og mød andre mennesker, du vil sikkert blive tiltrukket af flere potentielle partnere, og de vil tage initiativet. 

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Skytte og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være