Dit december horoskop: Vædderen

Hvis du er studerende, bliver det en fantastisk måned, du er hurtig til at lære, og tingene vil falde dig meget lettere end ellers. Også Når det kommer til karriere og mål, er der en god fokus. Hold dig ikke tilbage, når der er noget, du ønsker, succesen er din. Du arbejder bedst alene i denne tid, så kan du nemlig selv strukturerer og sætte tempoet.

Det bliver nærmest ikke bedre end dette, når det kommer til kærlighed og parforhold. Du trives virkelig med din partner, især når I foretager jer noget aktivt sammen. Der er fuld fart på, og du kommer ikke til at kede dig i dit forhold. Er du single, så tag initiativ, det er faktisk kun op til dig, hvad der skal ske. Sætter du kærlighed og romantik på dagsordenen, kommer det også til at ske. Du vil virkelig nyde en lille juleromance.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og