Dit december horoskop: Vægten

En meget lettere stemning vil indfinde sig, og du vil ikke længere føle dig så stresset. Det er til dels et faldende tempo generelt, der gør det, men også afslutningen på nogle af dine projekter. Du kan gøre nogle gode køb, og dem der får julegaver af dig, bliver bestemt ikke skuffede. Oplevelsesgaver er lige sagen i år. 

Da du bliver mere rolig og hviler i dig selv, er du også meget lettere at omgås. Harmonien indfinder sig derfor i dit forhold. Travlhed på hjemmefronten vil dog påvirke dig, og det kan få temperamentet i kog. Tag dig nogle pauser, træd et skridt tilbage og se på, om ikke du i stedet kan finde forelskelsen frem igen. Er du single, vil du møde kærligheden hvor du færdes. Vær derfor åben og imødekommende overfor de mennesker, du møder. 

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Fisk og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og