Dit december horoskop: Vandbæreren

Du vil nyder denne tid, hvor du kan arrangere en masse spændende, sammen med gode venner, og der samtidig sker spændende ting på dit arbejde. Du holder af at være aktiv, og der er få, der har en energi som din. Senere på måneden får du brug for at slappe af, så du kan tænke og lægge ambitiøse planer for det næste år.

Din partner vil også være din bedste ven, og du holder meget af, når I bruger tid sammen. Få talt om eventuelle uenigheder, så de ikke lægger en dæmper på den gode stemning. Sæt tempoet lidt ned, så I får tid til at nyde hinanden. Er du ikke i et forhold, kan du overraskes af en ven, der bekender sine følelser for dig. Det kan udvikle sig hurtigt, hvis du giver jeres forhold en chance. Der er også et par hemmelige flirts i luften.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Stenbuk eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og