Erotisk legetøj: En ærlig anmeldelse

Facts


Stine
25 år
Vild med sexlegetøj
Customer Experience Manager hos  Winkwink.dk

Er du typen, der godt kan finde det erotiske legetøj frem, når du er alene og bliver lidt frisky? Så har Stine fra WinkWink her en klar anbefaling til dig. 

LÆS OGSÅ: Sex må godt være sjovt – også med din partner

En aften sad jeg med en god veninde og delte gamle minder og en god flaske rødvin. Vi blev en smule snalrede og fjollede, og endte pludselig med at snakke om dildoer. I starten var det hele tant og fjas, men efterhånden kom vi ind på, hvad vi egentlig godt kunne tænke os.

Jeg er ikke enormt genert omkring erotisk legetøj, men dildoer har aldrig rigtig sagt mig noget, da jeg ligesom føler, at jeg mangler “manden”, der plejer at sidde for enden.

Min veninde fortalte mig nogle nye dildoer fra Fun Factory, som blev kaldt “pulsator”, og som skulle kunne ‘støde’, ligesom en rigtig mand. Dagen efter kunne jeg ikke ryste nysgerrigheden af mig, så jeg endte med at bestille en pulsator på nettet – Bi Stronic som kan her hos Winkwink. To dage efter modtog jeg en diskret, lille pakke og I kan tro, at jeg havde sommerfugle i maven!

Heldigvis var der fodbold den aften, så min kæreste var ikke hjemme. Jeg tændte stearinlys og satte noget lækkert musik på, før jeg pakkede dildoen ud. Mit første indtryk var, at selve indpakningen var virkelig flot.

Design og udseende
Der er kræset for design og det hele ser meget professionelt ud. Jeg havde bestilt dildo vibratoren i en fin rosa farve.

Den bløde silikone er enormt lækker at røre ved, og jeg er generelt fan af silikone legetøj. Dog tiltrækker silikonen en smule fnuller, når man f.eks. tørrer den efter rengøring. Det er for mig et minus ved den. Derudover krævede det en del glidecreme (vandbaseret) for at få det til at glide helt “smooth”.

Selve designet er til gengæld virkelig flot. Bi Stronic har et skaft med en god omkreds og en buet tip, der er specielt designet til at ramme G-punktet. Hvilket den virkelig også gør!

Vibrator vs. Pulsator?
Derudover har den en bred klitorispirrer, der lægger sig på klitoris og hele området rundt om. Klitorispirreren gjorde desværre ikke det store for mig, måske primært grundet min forbavselse over og interesse for den pulserende mulighed som Bi Stronic pulsatoren har.  Jeg er samtidig sikker på at de 6 forskellige vibrationshastigheder nok skal få mig til at lykkedes med den del af pulsatoren også.

Inden i skaftet sidder der en motor, der er særligt designet til at pulsere eller støde. Selve skaftet bevæger sig egentlig ikke op og ned, men det gør motoren indvendigt. Der er 8 forskellige pulserende funktioner ud over de 6 vibrerende, der minder om et rigtigt samleje fra bløde, langsomme stød i starten, til hurtige og konstante stød til de helt tunge stød.

Det var en virkelig behagelig oplevelse, og med samtidig stimulering af klitoris fik jeg en virkelig intens orgasme. I ved, den slags, hvor man krummer sine tæer og griber fat i dynen. Man behøver ikke at holde fast i den. Blot en eller to fingre, der lige støtter håndtaget var nok. Dildoen skal nok blive, hvor den skal.

For en person, som mig, der ikke rigtigt er helt vild efter vibratorer generelt, så er denne pulserende dimension virkelig “a dream come true”.

Jeg læste mig frem til, at Bi Stronic Fusion har op til 64 forskellige kombinationer mellem pulsator og vibrator! Jeg har stadig ikke nået halvdelen af dem endnu, men det skal helt sikkert udforskes.

Samtidig er denne fantastiske opfindelse også vandtæt – og den skal helt sikkert også prøves i badet!

“Gemme-funktionen”
Fun Factory er et brand der er fremme i skoene, når det kommer til teknologi og innovation indenfor sexlegetøj. Udover at kunne støde, så det føles som den ægte vare, har Bi Stronic Fusion en såkaldt “gemme-funktion” til, når man finder den helt perfekte kombi af stødhastigheder og vibrationsmønster.

Så kan man hurtigt og nemt finde den ønskede rytme frem igen, i stedet for at klikke sig igennem alle valgmulighederne.

På farten
Dildo vibratoren er genopladelig og dermed miljøvenlig, og det medfølgende USB-kabel sættes sig selv fast med magneterne med et lille klik. Det er et stort plus i min bog. Der er intet værre, end at en vibrator dør, lige inden man når det store O. Bi Stronic vil lyse, når den er ved at løbe tør for strøm. Så kan man altid komme den i forkøbet!  

Bi Stronic Fusion har ligesom så mange andre moderne vibratorer en “safe travel lock”, som forhindrer, at den lige pludselig går i gang nede i natbordet eller i kufferten på rejsen. Man holder blot “FUN”-knappen og minus-knappen nede i et halvt sekund, og så er vibratoren låst. Den siger til og med en lille fancy lyd, der indikerer, at den er låst. Når man skal låse den op igen, holder man blot “FUN”-knappen og plus-knappen nede i et halvt sekund. Vibratoren vil igen sige en lille lyd, der indikerer, at du er good to go.

Sidst, men ikke mindst, er Bi Stronic Fusion enormt nem at rengøre. En smule lunkent vand og sæbe eller en rengøringsspray kan nemt forlænge denne fantastiske dildo pulsators levetid.

Jeg vil helt klart anbefale Bi Stronic Fusion til kvinder, der vil have en dildo, som føles som en virkelig mand. For det gør den virkelig til UG. Du kan finde den, jeg har prøvet her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være