[single_post_category_name]

Svært ved at komme i julestemning? Disse film skal du se

NU er der virkelig ikke længe til juleaften og har du brug for hjælp til at slå tiden ihjel, inden det for alvor går løs, kan du med rette slå benene op og se en af disse skønne julefilm på Netflix. 

LÆS OGSÅ: Simone Thorup Eriksen: Mine bedste juleminder 

A very Murray Christmas
Bill Murrays juleshow får en hård start, men det ender med at blive en drøm af en juleaften. Bill Murray står for en stjernebesat aften med musik, skælmeri og barstemning i dette utraditionelle juleshow med et tvist, der er ganske fornøjelig underholdning.

A Christmas Prince
Det er et scoop for en ambitiøs ung journalist, da hun sendes til udlandet for at skrive en historie om en smuk prins, der snart skal udnævnes til konge. Et romantisk drama fra 2017.

Angel of Christmas
Da en nyhedsmedarbejder efterforsker et arvestykkes oprindelse, opdager hun genstandens magiske fortid og møder et særligt menneske – måske ikke helt tilfældigt i denne romantiske komedie.

Krummerne – Så er det jul igen
Da julemanden mister en bog, der indeholder nøglen til hans magiske kræfter, er det op til Krumme at få den tilbage i tiden til at redde julen. 

Polar-ekspressen
En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en togrejse til Nordpolen.  

Mariah Carey’s Merriest Christmas
Dronningen af popmusik, Mariah Carey, er vært for dette stjernespækkede juleprogram med særlige gæster og en kendt person, der læser The Night Before Christmas. 

A Wish for Christmas
Da Saras chef stjæler hendes gode ide, beder hun Julemanden om mod til at forsvare sig selv. Men kan 48 timers magi gøre en varig forskel?

Once Upon a Holiday
En prinsesse flygter fra sine royale pligter under et julebesøg I en storby. Der er hun heldig at møde en sød mand, som viser hende glæden ved et almindeligt liv. Hendes juleønske var blot at opleve en almindelig hverdag, men da der opstår romantik, bliver hendes ønske lige det større.

Kilde: Netflix

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide