Anmeldelse af: Stadig mig

Anmeldelse af

Titel: Stadig mig

Forfatter: Jojo Moyes

Forlag: Cicero

Udgivet: 23. januar 2018

Antal sider: 468

Vejl. pris: 299,95 kr.

Køb bogen her

Charlotte Weisenfeld driver til dagligt bog-bloggen Boginspiration.dk og leverer boganmeldelser, bog-guides, forfatter-interviews m.m. til ChriChri hver måned. I denne måned har Charlotte anmeldt den “Stadig mig” af Jojo Moyes.

______________

”Stadig mig” er efterfølgeren til Jojo Moyes populære bøger ”Mig før dig” og ”Efter dig”.

Bogen byder på et gensyn med Louisa Clark, der har forladt London og kæresten Sam for et job i New York hos det stenrige Gopnik-par, og hun befinder sig pludselig i en verden fuld af limousiner, tjenestefolk, velgørenhedsarrangementer og hemmeligheder. Jobbet kræver en hel del, og Louisa må både kæmpe for sin tilværelse i New York og forholdet til Sam hjemme i London.

Den første bog i serien, ”Mig før dig”, handlede bl.a. om aktiv dødshjælp, og den havde derfor en vis alvor over sig. Siden har historien om Louisa Clark ændret karakter, og ”Stadig mig” er en hel del lettere end forgængeren. Den kommer ikke med på listen over de bedste bøger, jeg har læst, men hvis man trænger til at slappe af med en let og underholdende bog, man ikke behøver at tænke alt for meget over, og samtidig gerne vil læse forsættelsen på Louisa Clarks historie, så er ”Stadig mig” rigtig fin.

Selvom jeg nogle gange savnede en lille smule mere tempo i historien, og man ikke bliver vanvittig overrasket over udviklingen, savnede jeg egentlig Louisa Clark og New York, da jeg var færdig med bogen. Måske er det fordi, at man ender med at betragte Louisa som en sjov veninde. Måske er det fordi, at det er nemt at leve sig ind i fortællingen, og man rent faktisk føler, at man bliver taget med til New York. Eller måske er det fordi, at uanset hvor uoverkommelige Louisas problemer virker, så bliver de forholdsvis nemt løst, og historien er derfor let og fungerer som et godt afbræk fra hverdagen. Hvor klichéagtigt det end lyder, så er bogen også en påmindelse om, at man skal huske at tage på eventyr og leve livet.

Jeg vil anbefale, at man læser de to foregående bøger før, man læser ”Stadig mig”, da der flere gange refereres til tidligere begivenheder.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være