Dit februar horoskop: Fisken

Dine ressourcer vil ikke være de største, i starten af februar, faktisk er det derfor en god ide, hvis du kan holde lidt ferie. Planlægning er nødvendig, inden du kaster dig over noget nyt, men når du kommer til sidste halvdel af måneden vil tingene være meget lettere. Du kan hurtigt tjene lidt penge på de gode ideer, du får.

Du er drømmende og romantisk lige nu, og du har derfor brug for en partner, der forstår den side af dig. Er du i et forhold, så fortæl, hvad du ønsker, så du ikke bliver skuffet. Der skal ske lidt særligt på Valentines dag. Hvis du er single, så kan dine fantasier og drømme desværre overskygge virkeligheden. Det betyder bestemt ikke, at der ikke er kærlighed i luften, men den kommer måske ikke helt i ”den pakke” du drømmer om.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Krebs og Fisk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet