Dit februar horoskop: Jomfruen

Selvom du ikke har planlagt at tage ud og rejse, så vil du alligevel komme omkring i denne måned. Der er spændende invitationer, som venter på dit svar. Brug ikke for meget tid på jobbet det er tid til at være social, for det giver dig energi og glæde. Du holder også af at være aktiv og ordne i din bolig sammen med familien.

Din partner vil overraske dig med noget dejligt. Selvom du normalt ikke er meget for at give slip og kaste dig ud i noget nyt, så er det fornyelse, der skal til. Vær åben overfor anderledes ideer, det skaber nemlig spænding. Er du ikke i et forhold, kan du uventet falde for en, som du normalt ikke vil føle dig tiltrukket af. Forbered dig i stedet på det uventede og tag en chance, du vil ikke fortryde, hvis du er åben og flirter.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Vægt og Tvilling

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være