Dit februar horoskop: Krebsen

Det er ikke dig, der sætter dagsordenen, men en måned, hvor du i høj grad kommer til at indordne dig. Ser du det fra den positive vinkel, betyder det, at du kan læne dig lidt tilbage og, der ikke er så mange krav. Du kommer langt på dit daglige arbejde, da du har masser af god energi, men husk også en pause ind i mellem.

Måneden byder både på gode men også mindre gode perioder, når det kommer til dit parforhold. Tag en snak med din partner, så du ved, at I er enige om de store linjer. Der kan opstå diskussioner om penge og fælles værdier. Tingene løser sig dog, så der er ingen grund til at sætte det helt ”på spidsen”. Er du ikke i et forhold, så vil du være kræsen. Det er bestemt ikke alle, du finder gode nok, hvilket også er helt i orden.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Jomfru og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og