Dit februar horoskop: Løven

Projekter i din bolig kommer ikke helt godt fra start, men vanskelighederne vil hurtigt forsvinde og du får succes med eventuelle forandringer. Hvis det er muligt så hold lidt ferie, du har brug for at have tid til at koncentrerer dig lidt om det nære. Det går virkelig godt på dit arbejde, men andre mennesker er ikke helt lette.

Er du single, kan du føle dig meget tiltrukket af en kollega. Du skal dog være sikker på, at det også er det, du vil, inden du kaster dig ud i noget. Hvis du er kritisk, vil du forhindre, at du begår fejltagelser, og det gælder gennem hele måneden. Er du i et parforhold, er I gode til at være sammen og få tingene til at ske. Det er ikke seriøst det hele, kun de vigtige og praktisk ting. Ellers bliver der plads til masser af sjov.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Fisk og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være