Dit februar horoskop: Skorpionen

Du vil føle dig mere og mere optimistisk og glad jo længere hen på måneden, du kommer. Til en start må du dog sætte realistiske mål, da det ærgrer dig alt for meget, når du kommer bagud. Der er meget stor fokus på bolig og familie, især sidst på måneden, og du kommer ikke uden om at bruge en del tid og energi i hjemmet.

Du virker tiltrækkende på andre, og derfor får du også nogle tilbud, som dog ikke alle er lige interessante for dig. Du er kritisk, men det har du også ret til at være. Du har brug for mod- og medspil, ellers kommer du hurtigt til at kede dig. En potentiel partner vil være meget anderledes fra dig. Er du i et forhold, så er det bestemt ikke alt, I vil være enige om. Husk at ikke alt er enten sort eller hvidt, og du kommer langt med humor.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Vædder og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være