Dit februar horoskop: Skytten

Der er ikke meget, der kan stoppe dig, du har nemlig masser af energi, og du er god til at få tingene til at ske. Du har det bedst, når det er dig der sætter dagsordenen, og er ikke bange for at gå foran. Senere på måneden vil du have større fokus på din bolig og familien. Der kan blive tale om en flytning, hvis du ønsker det.

Hold dig ikke tilbage, når du har lyst til at flirte. Det er dig, der fortrinsvis skal tage initiativet, hvis der skal ske noget, og du er single. Du kan virke en anelse skræmmende på grund af din stærke udstråling, og det er ikke alle, der har modet til at nærme sig. Er du i et forhold, så er det lige nu dig, der bestemmer det meste. Faktisk er du nok ikke helt så opmærksom på din partner, og denne har brug for lidt omsorg.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Skytte og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og