Dit februar horoskop: Stenbukken

Perioden er god for dig, du vil føle dig veltilpas og i stand til at klare alt, der ligger foran dig. Det eneste du faktisk skal gøre er, at være dig selv. Du får brug for en lille ferie eller flere pauser end ellers, da det er her, du får dine bedste ideer og lader op til, når der virkelig skal arbejdes. Du kan med held sælge nogle af dine ting.

Du er ikke til pjat, og derfor skal en potentiel partner også have noget at byde på, for at tiltrække din opmærksomhed. Egentlig er du selv lidt for doven til at gøre noget aktivt, så det bliver kun, hvis de kommer til dig, at der er mulighed for flirt. Har du allerede en partner, så bliver du svær at komme udenom eller overtale til noget, som du ikke har lyst til. Derfor er mange ting også op til dig, men der skal være plads til noget sjov.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være