Dit februar horoskop: Stenbukken

Perioden er god for dig, du vil føle dig veltilpas og i stand til at klare alt, der ligger foran dig. Det eneste du faktisk skal gøre er, at være dig selv. Du får brug for en lille ferie eller flere pauser end ellers, da det er her, du får dine bedste ideer og lader op til, når der virkelig skal arbejdes. Du kan med held sælge nogle af dine ting.

Du er ikke til pjat, og derfor skal en potentiel partner også have noget at byde på, for at tiltrække din opmærksomhed. Egentlig er du selv lidt for doven til at gøre noget aktivt, så det bliver kun, hvis de kommer til dig, at der er mulighed for flirt. Har du allerede en partner, så bliver du svær at komme udenom eller overtale til noget, som du ikke har lyst til. Derfor er mange ting også op til dig, men der skal være plads til noget sjov.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Stenbuk og Vægt

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive