[single_post_category_name]

Dit februar horoskop: Tvillingen

Du er god til at lære nye ting, som du efterfølgende kan bruge til at komme et stort skridt videre på dit arbejde og i forbindelse med din karriere. Du kommer ikke så let til tingene, der skal arbejdes for resultaterne, men så kan du også tage et stort skridt. Der er mulighed for et jobskifte, hvis du selv er interesseret.

Er du single, så kan du nærmest bare læne dig tilbage og lade tingene ske. Du får uventede tilbud, som bestemt er både spændende og tiltrækkende. En kort affære er en mulighed, men det kan sagtens udvikle sig til mere. Hvis du har en partner, så kan I sammen lægge nogle meget ambitiøse planer. I vil være enige om det meste, og samtidig har I det sjovt sammen i det daglige. En forlænget weekend væk giver energi og sammenhold.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Tyr og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide