Dit februar horoskop: Tyren

En aktiv og udadvendt måned venter, det er ikke meget, du får slappet af, hjemme. Der er stor fokus på dine mål, og du må planlægge for at nå det hele. Samarbejde med andre er vigtigt, og det kan være svært at få til at glide. Find din diplomatiske og fleksibel side frem, så går det. Du vil være i stand til at udvide dit netværk.

Du holder af at være aktiv med din partner, og der sker virkelig noget, når I to er sammen. I få hurtigt ordnet en masse, og samtidig bliver det sjovt. Det er vigtigt, at I er på samme side mod andre, lad ingen bryde jeres bånd. Hvis det er muligt så tag ud og rejse. Er du ikke i et forhold, så er det nærmest op til dig. Hvis du tager initiativet, så vil du få tingene til at ske. Pas på med at involvere dig romantisk med en god ven.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Løve eller Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være