Dit februar horoskop: Vædderen

Du bliver meget mere handlekraftig. Hvor det før har stresset dig at træffe beslutninger, vil du opleve, at det nærmest bare er noget, du gør. Der er stor fokus på din karriere og dine mål. Det er derfor nu, du skal lægge planer og holde fast i dem. Noget bliver valgt fra, men der kommer i stedet nyt og spændende til.

Februar kan starte med lidt udfordringer for dig, der er i et parforhold. Det eneste din partner har brug for er lidt tid, så vil fokus igen være på jeres forhold. Du kan være en god støtte, ved bare at give plads. Senere på måneden vil I få mange sjove oplevelser sammen. Er du single, så opstår der dejlig romantik. Anden halvdel af februar vil være fuld af spændende muligheder, men du må selv gribe en af dem og holde fast.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Vandbærer eller Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og