[single_post_category_name]

Dit februar horoskop: Vægten

Der sker noget, hvor du er. Du holder nemlig meget af at være på farten, og du er samtidig yderst effektiv. Der er dejlig ro og harmoni på hjemmefronten, hvis du ikke begynder på alt for mange nye projekter. På dit arbejde, er det de daglige ting, der optager dig mest og her, der sker de største ændringer, senere på måneden.

Din partner er din faste base, og du kan få alt den støtte og vejledning, du har brug for. Det er sammen med denne, at du slapper af og lader op. Du er heldig i pengesager, og derfor kan du godt bruge lidt på forkælelse. Måske en forlænget weekend væk eller en dejlig romantisk middag. Er du single, er du ikke så opsøgende lige nu. Det betyder dog ikke, at det bliver en kedelig måned. Du overraskes nemlig meget positivt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Tvilling og Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide