[single_post_category_name]

Dit februar horoskop: Vandbæreren

Lav en oversigt over, hvad der er vigtigt for dig at nå i denne måned. Det kan også være personlige mål, nogle mønstre eller andet, du gerne vil ændre på. Du vil få mere af det, du fokusere på, så det gælder om at være positiv. Nye muligheder viser sig på dit arbejde, det kan være et helt nyt job eller spændende opgaver.

Da du er meget talende og charmerende, vil du tiltrække en del bejlere. Det er dog ikke sikkert, at du bemærker de små hints, for du er meget optaget af at få styr på dine mål og ideer. Ønsker en partner, må du derfor stoppe op og gøre dette til et mål. Har du en partner, så prøv at se på, om du ikke nogle gange kan være lidt svær at gøre tilfreds… Hænger du dig for eksempel for meget i detaljer? Planlæg noget mere tid sammen.

Din bedste veninde er: Fisken

Din bedste flirt er: Skorpion og Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide