Dit januar horoskop: Fisken

En masse udadvendte aktiviteter venter. Det gælder både sammen med venner, men også på dit arbejde. Hvis du er interesseret, så kan du få tilbudt et nyt job. Du vil have held med at underskrive en ny kontrakt. Du holder af at komme ud og opleve spændende nyt, du er nysgerrig, og der må gerne ske noget.

Et venskab kan udvikle sig i romantisk retning. Det vil overraske dig, og du kan få det ødelagt, da du ikke helt kan rumme det. Find din positive side frem, og kom med en naturlig afvisning, hvis du ikke er interesseret. Har du en partner, så er det godt for jer at foretage jer noget sammen. Det behøver ikke at være hele tiden, men der må gerne ske lidt fornyelse, for du keder dig meget hurtigt.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vandbærer og Vægt

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum