[single_post_category_name]

Dit januar horoskop: Jomfruen

Du holder meget af, at der sker noget. Et spændende kursus og sociale aftaler med andre, vil give energi og gøre dig glad. Du kommer ikke let til tingene på dit daglige arbejde og i der daglige generelt. Du må derfor strukturere og planlægge godt. Bed også om hjælp, både fra familie og kollegaer, de må også tage ansvar.

Hvis du er single vil du have muligheder for flirt, men du er ikke meget udadvendt, så det bliver sikkert et tilfældigt møde, når du mindst venter det. Tag imod en impulsiv invitation, det bliver ikke kedeligt. Hvis du er i et forhold, så vil din partner overraske dig med noget spændende. Desværre er du ikke helt vild med overraskelser, men giv det en chance og find din positive side frem. Det bliver hyggeligt.

Din bedste veninde er: Vandbærer

Din bedste flirt er: Løve og Fisk

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide