Life&Beyond

Dit januar horoskop: Krebsen

Du kan træffe nogle hurtige og gode beslutninger omkring din karriere og dine mål. Det kan være et jobtilbud, som du bliver fristet af eller et nyt, spændende projekt. Sørg for, at du får afsluttet det, du begynder på, det vil nemlig stresse dig, og du kan miste overblikket, hvis du har alt for meget i gang samtidig.

Efterhånden som måneden skrider frem, vil du opleve, at der kommer øget fokus på dit parforhold. Det går ikke, at du ignorerer din partner, denne har brug for, at du er nærværende og for romantiske dates. Tag dig tid til at finde på noget dejligt, I kan gøre sammen. Er du single, vil du få øget opmærksomhed, andre tiltrækkes nemlig af din charme. Du kan møde en, der er lidt ændre end dig, og sød musik opstår.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Skorpion og Stenbuk

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *