Dit januar horoskop: Skorpionen

Du er fortsat positiv og har en god energi. Du kan dog især i anden halvdel af måneden opleve, at der kommer nogle bump på vejen. Tingene er ikke helt så lette som ellers, og det irriterer dig. Pas lidt på dine penge, du kan få brugt for meget. Det er ikke alt, der er så godt et tilbud, som det ser ud til i første omgang.

Er du single, er det op til dig selv at gøre noget ved det. Du er god til at tale med andre, men det er dig, der sætter dagsordenen. Skal der ske noget, skal du derfor ikke side og vente på det. På hjemmefronten er der ikke ubetinget harmoni. Du og din partner vil have forskellig holdning til, hvordan tingene skal være. Tag en snak omkring jeres værdier og mål for det kommende år, så I atter kan komme ind på fælles spor.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Stenbuk og Skorpion

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide