[single_post_category_name]

Dit januar horoskop: Tvillingen

Du starter året flyvende på dit daglige arbejde. Du kommer godt ud af det med kollegaerne, og samtidig tager det dig ikke meget tid at få ordnet det, du skal. Du er social og taler godt med andre, det bliver en måned med fart på, hvor du får mange impulsive invitationer. Hold dig ikke tilbage, det skal være sjovt.

Året er ikke til pjat, du må tage dit forhold seriøst. Det kan ikke undgås, at der opstår udfordringer, du må finde din diplomatiske side frem, du kan nemlig til tider være lidt for sort/hvid og det er ikke let for din partner. Hvis du er single, vil det ikke være let at komme dig nær. Du er som altid god til at flirte, men du er meget kræsen, og samtidig er du slet ikke til pjat, det skal være seriøst.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Jomfru og Løve

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide