[single_post_category_name]

Dit januar horoskop: Tyren

Hold igen med ikke at starte på alt for mange nye projekter, du har masser af ideer, men selv du kan miste overblikket. Du Kan udvide dit netværk, og du holder af at være social, men sidst på måneden har du brug for at trække dig lidt tilbage og gøre status. Du vil føle, at tingene ikke er helt lette, så foretag dig noget sjovt.

Snak med din partner og læg fælles mål for 2018. I er virkelig på bølgelængde for du er god til at give udtryk for dine ønsker og ideer. Planlæg gerne et par weekender, hvor I kan være jer selv i løbet af året. Er du ikke i et forhold, så kom ud og mød andre mennesker. Du behøver ikke gøre meget for at tiltrække dig positiv opmærksomhed. Sætter du kærligheden på dagsordenen, så vil spændende muligheder dukke op.

Din bedste veninde er: Stenbukke

Din bedste flirt er: Fisk eller Skytte

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide