Dit januar horoskop: Vædderen

Ansvaret bliver større på dit arbejde. Du kan komme langt med dine mål og i din karriere, men det kræver, at du tager fat og gør noget for det. Du vil føle dig stresset, især når du skal samarbejde med andre. Der kan også være venner, som du må give slip på, hvis de ikke har samme høje værdisæt som dig.

Første halvdel af måneden bliver den bedste, når det drejer sig om kærlighed og parforhold. Der er en god energi mellem dig og din partner, og I kan nå meget langt, når I er fælles om tingene. Senere på måneden må du prøve at undgå for mange skænderier. Er du ikke i et forhold, må du være ærlig og åben, så der ikke opstår misforståelser mellem dig og en potentiel partner. Også her er er de to første uger af januar klart de bedste.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tyr eller Vædder

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450