Life&Beyond

Dit januar horoskop: Vægten

Det er de nære ting, familie og bolig, der har din interesse i årets første måned. Der er ikke tvivl om, at kan du få ryddet op og skabe plads omkring dig, så har du mere overskud til at starte på nye ting. Koncentrer dig om det, der er vigtigst for dig, du må gerne være lidt egoistisk, du har brug for en god starte på 2018.

Hvis du er single, bliver det ikke den mest romantiske måned. Det skyldes, at du ikke er så udadvendt som ellers. Er dit nytårsfortsæt at komme i form, kan du dog møde en spændende person i dit træningscenter. Er du i et forhold, så pas på med ikke at skabe splittelse over mindre ting. Når I skal blive enige om noget, så er det vigtigt, at du også er villig til at være fleksibel. Tænk over, hvad du siger og, hvordan.

Din bedste veninde er: Krebs

Din bedste flirt er: Skytte og Vandbærer

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du får mest ud af dit 2018? Så her med HER.

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *