Sådan får du mere tid i 2018

Tid er blevet en luksusvare på linje med Rolex-ure og Louis Vuitton-tasker. Det er blevet et statussymbol at vise, at man har tid og overskud til at rejse året rundt, hygge med familien samt forkæle og dyrke sig selv. Men mens det er nemt at gå ind i en butik og købe et ur eller en taske, er det sværere at købe sig til mere tid. Og dog… Med digitale og intelligente løsninger – nogle endda helt gratis – kan du nemt få mere overskud i en travl hverdag, så du kan få mere tid til at nyde livet i fulde drag. 

LÆS OGSÅ: 2018 – lad drømmen udfolde sig!

Mediter med mobilen

Har du svært ved at finde ‘mig  -tid? Så brug din mobil! D in mobil behøver nemlig ikke kun være en stressfaktor. Den kan også give dig mere overskud og fornyet energi i en hektisk hverdag. Med den prisbelønnede app Relax & Rest Meditations får du tre muligheder for at genfinde dig selv. På fem minutter hjælper appen dig med at blive centreret og får dig til at slappe af. På 13 minutter kan du nå at synke ind i en dybere og roligere tilstand, mens du på 24 minutter kan opnå total afslapning i hele kroppen. Download Relax & Rest Meditations i App Store og Google Play. 

Styr indkøbslisten over mobilen

“Hvorfor har du ikke købt mælk? Jeg sagde jo til dig i morges, at vi var løbet tør …” Kender du det? Med appen Our Groceries Shopping List er det slut med at glemme indkøb eller opdage, at både du og din bedre halvdel har købt de samme ting på vej hjem fra arbejde. Hele familien kan dele samme indkøbsliste, og alle kan følge med på listen og tilføje og fjerne ting via mobilen. Så står du ikke lige pludselig i en situation, hvor du skal ned og hente mælk, efter at du er kommet hjem. Det er en nem måde at spare tid på – og ja, undgå unødvendige skænderier om noget så kedeligt som mælk! Download Our Groceries Shopping List i App Store eller Google Play.

Lad ovnen gøre det hårde arbejde

Har du nogensinde overvejet, hvordan stjernekokke på verdens toprestauranter kan opnå samme høje resultat igen og igen? Det kan de blandt andet, fordi de sværger til sous vide. Teknikken giver dem mulighed for at tilberede maden på forhånd – uden at det går ud over kvaliteten. Det samme kan du gøre derhjemme. AEG har flere dampovne med sous vide-funktion, så du kan tilberede kød, fisk og grøntsager til perfektion hver gang. Du vakuumpakker bare maden og tilbereder det i ovnen. Fordelen er, at maden helt passer sig selv, mens du kan bruge tiden på at lave andre ting imens. Læs mere her.

Brug mobilen som din personlige træner

De fleste af os vil gerne være i god form, men det kan være svært at nå til gruppetræning eller have faste aftaler med en personlig træner hver uge. Men det behøver du heller ikke for at holde dig fit! Der findes flere apps med korte træningsprogrammer – fx 7 Minute Workout – Lose Weight and Exercise – som er nemme at følge, og som kan motivere dig, fordi de fungerer som din personlige træner. Du kan helt styre, hvor, hvornår og i hvor lang tid du ønsker at træne – om det er, før ungerne vågner, efter de er lagt i seng – eller når du er ude at rejse. Det giver dig en langt større fleksibilitet. Download appen i App Store eller Google Play.

Få robotten til at gøre rent

Hvis du hader at gøre rent, hvorfor så bruge tid på det? Electrolux har lanceret PUREi9, som er en af de mest avancerede robotstøvsugere. Med indbygget sensor og kamera scanner den dit hjem, og så går den i gang med at støvsuge rum for rum. Og med det trekantede design og den effektive børste i siden og i front når støvsugeren fodpaneler og hjørner som ingen anden robot. Du behøver ikke engang være hjemme, mens den gør rent. Du kan starte støvsugeren via din mobil – og du kan endda programmere den, så den gør rent en fast dag om ugen. Så behøver du ikke at bruge din dyrebare tid på kedelig støvsugning! Læs mere her

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og