Sådan tilføjer du et personligt touch til dine ting

Kunne du tænke dig at tilføje et personligt touch – enten til dit tøj, dine smykker, eller noget helt andet? Så er der så mange muligheder. Med alt fra navnemærker, til din helt egen parfume, kan du gøre dine items meget mere personlige. Vi har samlet fire superfine idéer til, hvordan du kan gøre nedenfor.


Skønne navnemærker til tøj
Særligt til de små, er navnemærker til tøj simpelthen så praktisk, og også ret sødt. Måske har I et par vanter eller et par sko, som I vil passe ekstra godt på? Så er navnemærker geniale. Ikke nok med at de er praktiske, så er de også dejligt nemme at klistre på tøjet. Design dine helt egne navnemærker, og personliggør det endnu mere ved at tilføje et lille ikon ud over navnet.. På den måde kan du gøre den travle hverdag en anelse lettere.


Smykker med initialer
Vi har kastet vores kærlighed på de fine håndlavede smykker fra Ziva CHP Jewelry. Smykkerne bliver lavet helt fra bunden, og hvis du ikke skal forkæle dig selv med sådan et smykke, så er det en perfekt gaveidé. Uanset om du er til ringe eller halskæder, så får du et helt fantastisk, enkelt og beundringsværdigt smykke.


Parfume med et sød tanke
Vil du enten gerne selv have en helt særlig parfume eller måske give det i gave? Så kan du give en af de lækre cologne-dufte fra Atelier Rebul et personligt touch ved at få trykt en besked på etiketten. Få trykt et sødt citat, personens navn eller noget helt andet, du synes, at modtageren bør huske på hver eneste dag. Uanset hvad, så er det er skøn tanke!

Forkæl dine nøgler
Vil du have helt styr på dine nøgler, og endda på en sådan måde, at du ikke er i tvivl om, at det er dine? Så kan du få lavet din helt egen nøglering med dit eget navn på. Så vil du forkæle dine nøgler (og dig selv) lidt ekstra? Så er disse nøgleringe fra Stolbjerg Copenhagen altså virkelig fantastiske.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide