5 sjove facts om februar-babyer

Har du fødselsdag i februar? Hvis ikke kender du nok en der har, eller også er du så heldig at være forælder til et februar-barn, som efter sigende skulle være gladere og mere kreativt end os andre. Herunder finder du 5 interessante facts om februar-babyer, som du måske kan genkende dig selv, dit barn, en ven eller et familiemedlem i!

LÆS OGSÅ:  Dit horoskop: Februar

1. De er mindre irritable

Der er good news til forældre og venner af februar-barnet! Ifølge ungarske forskere har børn født i februar nemlig en tendens til at være lidt mildere med færre humørsvingninger og mindre hidsigt temperament end andre børn. Så hvis du synes, du selv har lidt problemer med temperamentet, kan du altid undskylde det med, at du ikke er født i februar.

2. De er i godt selskab

Februar-babyer deler fødselsdagsmåned med b.la. Drew Barrymore, Jennifer Aniston, Ed Sheeran og Millie Bobby Brown – se dét er da nogle super seje personer, vi ikke ville have noget imod at blive sat i bås med!

3. De har tendens til at blive berømte!

Ifølge et videnskabeligt studie er der større sandsynlighed for at folk med vandmanden som stjernetegn, bliver berømte; altså Januar-Februar babyer. Tror man et andet studie, har februar-babyer oven i købet stor chance for at blive kunstnere. Christiane er vandmand – need we say more?

LÆS OGSÅ: Christiane: Min karriere som kreativ danser, skuespiller, forfatter og iværksætter

4. Deres fødselssten er ametyst

Den smukke violette ædelsten hørte i gamle dage til adelen, og i dag siges den at styrke mod, hukommelse og klogskab. Og hvem ved, måske er februar-børn bare lidt mere royale end os andre?

5. Deres fødselsblomst er viol

Udover at være utrolig smuk symboliserer blomsten loyalitet og troskab til dem, man har kær. Se dét er kvaliteter, vi kan værdsætte hos de dejlige februar-personer i vores liv <3

Kilde: https://www.purewow.com/family/february-baby-facts

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og