De her romantiske bøger skal du læse i Februar

Indeholder reklamelinks

Okay, du kan måske ikke nå at læse dem alle sammen men start med én og noter så de andre ned! Vi lover, det er godt. Der er ikke noget bedre end at lade sig forsvinde ind i en god, romantisk bog, har vi ret? Find et glas vin og evt. en pakke kleenex frem, her kommer de:

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af: Stadig mig

The Rosie Project, Graeme Simsion

Projekt Rosie er ikke din typiske kærlighedsbog, men den er medrivende og charmerende! Bogen er fortalt fra den mandlige hovedpersons perspektiv; han har aspergers syndrom og derfor en meget anderledes tankegang, resulterende i en morsom bog der fik os til at grine højt! Det bliver et ja tak herfra til atypisk romantik, giv bogen et forsøg, det vil du ikke fortryde.

Bogen kan købes på Saxo her.

Me before you, Jojo Moyes

Ja, du har garanteret hørt om den og sandsynligvis også set den flotte filmatisering – men har du læst bogen endnu? Den er endnu bedre end filmen, og gode kærlighedshistorier forældes selvfølgelig aldrig!

Bogen kan købes på Saxo her.

Call me by your name, André Aciman

Filmatiseringen af denne bog går i biograferne nu, så hvis du har set den og ikke kan få nok, kan du jo passende læse bogen for en mere uddybende version af den romantiske fortælling. Den 17-årige Elio udvikler et romantisk forhold til den ældre Oliver, og det hele foregår i den italienske sommerhede – bum bum, så er scenen sat!

Bogen kan købes på Saxo her.

Looking for alaska, John Green

Den dygtige forfatter der gav os den smukke, hjerteknusende kærlighedsroman ”The fault in our stars” står bag denne romantiske bog, som bestemt ikke bliver ringere af at være hans første udgivelse. Der er rå, uretfærdig og medrivende teenage-love i denne tårepresser, så gør dig klar på lidt af en rutsjebanetur.

Bogen kan købes på Saxo her.

LÆS OGSÅ: 10 bøger du kan ønske dig til jul

Water for elephants, Sara Gruen

Forbudt og kompliceret kærlighed i et barskt cirkus-miljø; Water for elephants er en virkelig god bog, der både indeholder romantik, drama og historie – vi fløj igennem den spændende og romantiske fortælling.

Bogen kan købes på Saxo her.

It ends with us, Colleen Hoover

Lige som Lily tror hun er kommet over sin første kærlighed, Atlas, og møder en spændende ny mand, Ryle, dukker førstnævnte op igen for at rive op i gamle kærlighedsaffærer. Der er masser af romantik på menuen i denne skønne roman. Oh love, why so complicated

Bogen kan købes på Saxo her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og