En øvelse i selv(k)ærlighed

En øvelse i selv(k)ærlighed
Facts

Christina Wedel 

Skribent, bilglad, personlig shopper og stylist 

– Christinawedel.dk – 

– Kissanddrive.dk –

Jeg læste netop i morges en artikel om, at MANGE unge (kvinder) hader sig selv. At deres selvbillede er så forvrænget af mode og mediebilledet og blogs og YouTube. Det tror jeg slet ikke, det (KUN) handler om. For der har altid været medier. Selv tilbage i romertiden. Og kvinder er bygget til at være misundelige og misfornøjede og altid synes, græsset er grønnere et andet sted.

Det handler om, hvad du lærer derhjemme. Hvis din mor står og hader sig selv, trækker sig i maveskindet, går på kur, drikker fløde, dækker sig til eller drikker for at holde livet ud, så er det det, vi tror det handler om. Livet. At være misfornøjet.

Jeg har selv været lidt for utilfreds til tider og har sagt det højt. Jeg har været optaget af vægt og vægttab, og det har klart skadet mine børn. Men jeg har også lært dem at gøre noget ved det, at se godt ud, at gå op i sig selv, at få det bedste ud af sig selv. Og som sagt har mine børn gode gener, og BEGGE har mega meget selvtillid.

Så hvis du er mor eller gerne vil være det, så start allerede nu med at vise din datter, at du elsker dig selv. Med hud og hår, hængebug og hønserøv.

LÆS OGSÅ: Dit horoskop: Februar

Og så nåede vi endelig til DIG! Skal vi ikke lave et lille quick-kursus i self-loooooove?

1. Start med at finde det bedste foto af dig lige nu! (Hvis ikke du ved, hvordan man tager gode selfies, kan du finde det inde på min blog under mine YouTube-film. Et helt gratis kursus, som lærer dig at finde din bedste vinkel).

2. Find et foto fra dine tyvere, hvor du kan huske, du følte dig pivlækker.

3. Kig på de to fotos, og jeg kan love dig for, du ikke var så hot, som du følte dig! At dit ansigt måske er smukkere nu – mindre rundt eller barnligt. At din frisure fra dengang var helt umulig, og at dine øjne i dag lyser af liv og kærlighed, hvor du dengang i tyverne lignede og var et stort spørgsmålstegn.

Kan du huske, at du IKKE følte dig så lækker dengang, som du tror, du gjorde? Det er det, vi er mestre i, os kvinder især. At ønske os et andet sted hen og samtidig huske på ”dengang” som noget, vi har mistet: En anden krop Et andet job Et andet hår En anden terrasse Et andet postnummer En anden kæreste En anden familie Nogle nye tænder Eller lige så lange ben som Gitte … Osv. osv.

Det må stoppe. Vi kan lære noget om selvkærlighed af mænd. De synes selv, de er pivfrække, indtil du griner nok af ham eller prøver at lave ham om. Og så kan du jo senere brokke dig over, at han ikke er som ”dengang”.

Kan du se, hvad jeg mener? Hvis du altid synes, græsset er grønnere hos de andre, så får du aldrig øje på den park, du står midt i, og skuler over hegnet.

Misundelse er en grim ting, men også en flugt fra at elske dig selv. Er du blevet hende, som altid føler sig kedeligere end de andre til festen, og synes du samtidig, at hende med det store hår og de røde læber er ”lidt for meget”, så tør øjnene, og find din plads … i dig selv.

Kunne du lide artiklen, og vil du læse flere artikler som denne, kan du blive abonnent på ChriChri Magasinet lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er