6 ting vi altid har i tasken

Hvis man har en hverdag, hvor man ofte er på farten, så er det essentielt, at man altid har det vigtigste med sig i tasken. Her kan du se, hvad vi altid har med os, og det kan måske give inspiration til, hvordan du selv skal pakke din egen håndtaske.

LÆS OGSÅ: Indret dit hjem som: Reese Witherspoon

Telefon med godt kamera

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at vi tager RIGTIG mange billeder i løbet af en dag, og derfor er en telefon med et godt kamera alfa og omega. Vi er især fan af den nye Samsung Galaxy S9 og S9 . Her tilpasser kameraet sig lyset, så man får skarpe billeder, uanset hvor svagt lyset er. Så vigtigt! At den så holder strøm længe også laver personlige emojis ud fra billeder af dig selv er en kæmpe sidegevinst. Du kan forudbestille din Samsung Galaxy S9 / S9 her.

Power Bank

Selvom du har en telefon, der er god til at holde strøm, så er det altid en god idé med back up. Denne power bank fra Gift Republic fylder ingenting, men sikrer dig, at du har strøm nok hele dagen (og natten). Og så elsker vi jo bare alt med enhjørninger 😉 Få den her

Pudderbørste

Denne Touch Up-brush fra Fenty Beauty er genial, fordi den ikke fylder særlig meget, og der er låg med til, så den ikke ligger og opsnapper skidt nede i tasken. Få den her. 

Multifunktionel makeup

Det er altid smart at have makeup med, som kan fungere som flere ting. Så sparer du nemlig på pladsen i din taske. Med denne Gel Color Lip Cheek Balm fra Nudestix kan både læberne og kinderne få lidt ekstra farve, hvis du skal se lidt ekstra put-together ud. Køb den her.

Håndcreme

Håndcremen hører hjemme i enhver taske og er en kær ven i den kolde vinterkulde. Vi elsker især denne fra Clarins, der plejer både negle og hænder. Køb den her. 

Concealer

En lifesaver, når man lige skal friskes op engang. Du kan både skjule diverse urenheder og eventuelle mørke rander, som af uransagelige er dukket op i løbet af i dagen. Fås her

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide