5 film du sagtens kan se med din kæreste

Det kan være svært at blive enige om en film, når den står på movie night med kæresten – især når du er i humør til en romantisk film og han hellere vil se 20 mænd blive skudt ned, i løbet af de første 5 minutter. Hvis du ikke bliver uenig med din kæreste på det punkt, er du altså en af de heldige. Hvis du gør, skal du bare læse med her; vi har nemlig fundet 5 fantastiske film, som I begge vil synes godt om!

LÆS MERE: Søndagsserier du skal binge-watche

Dope

Dope er en af de få komedier, som hverken er en chick flick eller fyldt med mega plat drengehumor (a la American Pie og alt hvad Adam Sandler er med i). Tværtimod er Dope sjov, spændende og opløftende. Den handler om en ung dreng, der bor i den barske del af Californien, og uheldigvis kommer i besiddelse af ulovlige stoffer. Dét skaber en masse sjov forvirring og spændende action, som I helt sikkert begge vil synes om.

Se den på: Blockbuster 

The Beach

The Beach er en sikker vinder for jer begge, da den både har action og farlige hajer, men også en ung Leonardo DiCaprio, der render rundt i bar overkrop det meste af filmen. Mens du nyder synet af Leo og de smukke thailandske strande, kan din kæreste få sit action-fix. Det er helt klart en win-win!

Se den på: Netflix

Spotlight

Spotlight er en god film at vælge, da den er virkelig spændende, men uden at være en film, hvor alle bliver skudt ned hele tiden. Den handler om et team af journalister, der prøver at afsløre et kæmpe cover-up af flere rystende overgreb på børn. I vil med garanti begge finde den spændende! Er han stadig svær at overtale, kan du fortælle ham at den vandt en Oscar for bedste film i 2015.

Se den på: Netflix

Easy A

Hvis du virkelig bare er i humør til en chick flick, men stadig gerne vil have din kæreste med på den, så skal I se Easy A. Den har Emma Stone i hovedrollen, og hun er fantastisk som altid, når hun spiller en popularitetsøgende teenager, som alt går galt for. Easy A er både sjov og romantisk, men uden at det bliver for kvalmende eller totalt tøseagtigt – så den burde din kæreste kunne overleve!

Se den på: Netflix

Slumdog Millionaire

Hvis I ikke har set Slumdog Millionaire endnu, så er det bare at trykke play med det samme! Den populære oscarvindende film, er perfekt at se med kæresten, da den er fuld af action, samtidig med at den er megaromantisk, og handler om at kæmpe for sin eneste ene. Det er en smuk og livsbekræftende film, og I vil helt klart ikke kede jer undervejs.

Se den på: HBO Nordic

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være