[single_post_category_name]

Dit marts horoskop: Fisken

Personligt har du en del, du går og tænker over i denne tid. Derfor får du også brug for at trække dig lidt tilbage, så du kan mærke dig selv. Du kan være meget impulsiv, og her skal du passe på, for der kan blive dyrt, økonomisk. På den anden side, er det også muligt at indgå lukrative aftaler og gøre særdeles gode køb.

Det er ikke kærligheden, der optager dig mest lige nu, men den kommer også nærmest af sig selv. Du har en dejlig og spændende udstråling og energi, og det skal nok tiltrække en potentiel partner eller to. Der er så ikke sikkert, at de lige interesserer dig… Har du en partner, så vil I begge have fokus på dig, så det passer meget fint. I har god harmoni, for du er tiltrækkende, interessant og spændende at være sammen med.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Jomfru og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide