Dit marts horoskop: Fisken

Personligt har du en del, du går og tænker over i denne tid. Derfor får du også brug for at trække dig lidt tilbage, så du kan mærke dig selv. Du kan være meget impulsiv, og her skal du passe på, for der kan blive dyrt, økonomisk. På den anden side, er det også muligt at indgå lukrative aftaler og gøre særdeles gode køb.

Det er ikke kærligheden, der optager dig mest lige nu, men den kommer også nærmest af sig selv. Du har en dejlig og spændende udstråling og energi, og det skal nok tiltrække en potentiel partner eller to. Der er så ikke sikkert, at de lige interesserer dig… Har du en partner, så vil I begge have fokus på dig, så det passer meget fint. I har god harmoni, for du er tiltrækkende, interessant og spændende at være sammen med.

Din bedste veninde er: Skorpion

Din bedste flirt er: Jomfru og Vandbærer

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være