[single_post_category_name]

Dit marts horoskop: Jomfruen

Vent med nye projekter til du med sikkerhed ved, at det er den vej, du ønsker at gå. Samtidig er der noget gammelt, der skal afsluttes, før der kan blive plads til noget nyt. Udefrakommende ting vil irriterer dig, da du bliver forsinket og forstyrret. Du kommer til tælle til ti et par gange, så du ikke for sagt noget, du ikke skulle.

Der kan let opstå romantiske forviklinger. For at rydde eventuelle misforståelser af vejen, er det vigtigt, at du er ærlig og åben. Gå ikke og gæt dig til noget, men spørg lige ud. Enten er en potentiel partner interesseret, eller ikke. Og er denne ikke i stand til at tage din direkte facon, er det ikke det værd. Er du i et forhold, så find på noget impulsivt, som I kan foretage jer sammen. Du vil også blive positiv overrasket.

Din bedste veninde er: Fisk

Din bedste flirt er: Vædder og Stenbuk

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide