Dit marts horoskop: Krebsen

Marts er bedst til oprydning og afslutning af gamle opgaver. Det kniber med koncentrationen, når du skal sætte dig ind i noget nyt, især når det ikke rigtig har din interesse. Der er fokus på dit arbejde, måske er det på tide, at du begynder at se dig om efter noget nyt. Et spændende tilbud kan nemlig helt uventet dukke op.

Du er ikke til pjat, hvis du skal på date med en potentiel partner, så skal det være med en, der har noget at byde på. Det kan også være, at det lige bliver til en kort affære, men så er det fordi, at der er det, du ønsker. Er du i et parforhold, så overser du nok din partner lidt, eller denne har travlt, så I ikke får meget tid sammen. Der kan opstå udfordringer, når I skal planlægge, så her må du være opmærksom.

Din bedste veninde er: Jomfru

Din bedste flirt er: Tyr og Skytte

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være