Dit marts horoskop: Løven

Du er hurtig til at lære nye ting, men det er ikke alt, du kaster dig over, der giver dig gode resultater. Derfor må du prioriterer og planlægge, så du ikke bruger din tid forkert. Et skift på dit daglige arbejde vil vise sig at blive en forandring til det bedre, men det er også dit ansvar at skubbe på og få tingene til at ske.

Det er ikke altid let for dig og din partner at enes i det daglige. En travl hverdag sætter tingene på spidsen og skaber splid, hvis I ikke begge er opmærksomme og tager hensyn. Det hjælper med faste aftaler og en fordeling af de nødvendige opgaver. Er du single, kan du få rodet dig ud i noget, som du ikke rigtig har lyst til. Det kan også være en flirt, du allerede har kørende, som du trækker dig fra. Der er dog spændende muligheder.

Din bedste veninde er: Tyr

Din bedste flirt er: Skytte og Jomfru

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være