[single_post_category_name]

Dit marts horoskop: Skorpionen

Med din positive indstilling til stort set alt, vil diverse bump på vejen ikke gå dig synderligt på. Hold fast i den lethed, du føler, det vil mange misunde dig. Du kan gøre nogle gode køb, og tjene penge på at sælge ud af det, du ikke længere har brug for. Der skal være tid til noget sjovt, du nyder et godt grin med gode venner.

Du er ikke meget social og udadvendt, men trives bedst med familie og venner, du kender. Derfor kan det også knibe med kærligheden i denne tid. Der er dog mulighed for en skøn flirt gennem dit daglige arbejde, her kan du med held tage en chance. Slap af med din partner, det går nemlig ikke godt, når I skal være fælles om projekter. Der skal i stedet forkælelse til, så planlæg noget aktivt, I begge finder spændende.

Din bedste veninde er: Vædder

Din bedste flirt er: Jomfru og Krebs

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide