Dit marts horoskop: Skytten

Du er stadig inde i en stærk periode, hvor du har overskud og en god energi. Ind i mellem vil du have tendens til at dovne, men det kan du også tillade dig, for du skal nok nå det hele alligevel. Du må træde til og være der for familien, der kan nemlig være udfordringer. Med din hjælp vil det hurtigt løses, og I vil hygge jer.

Hvis du ikke har en partner, så fokuser ikke på at finde en. Hvis muligheden opstår, kan du gøre noget ved det, men ellers er det ikke lige nu, at forårsflirten indfinder sig. Hvis du er i et forhold, så vil fokus primært være på jeres bolig, jeres fælles fundament. I kan eventuelt beslutte jer for at flytte eller ændre på hjemmet. Familien er vigtig for jer begge, men der bliver også tid til alene tid, og det bliver dejligt.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være