Life&Beyond

Dit marts horoskop: Skytten

Du er stadig inde i en stærk periode, hvor du har overskud og en god energi. Ind i mellem vil du have tendens til at dovne, men det kan du også tillade dig, for du skal nok nå det hele alligevel. Du må træde til og være der for familien, der kan nemlig være udfordringer. Med din hjælp vil det hurtigt løses, og I vil hygge jer.

Hvis du ikke har en partner, så fokuser ikke på at finde en. Hvis muligheden opstår, kan du gøre noget ved det, men ellers er det ikke lige nu, at forårsflirten indfinder sig. Hvis du er i et forhold, så vil fokus primært være på jeres bolig, jeres fælles fundament. I kan eventuelt beslutte jer for at flytte eller ændre på hjemmet. Familien er vigtig for jer begge, men der bliver også tid til alene tid, og det bliver dejligt.

Din bedste veninde er: Løve

Din bedste flirt er: Krebs og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *