[single_post_category_name]

Dit marts horoskop: Stenbukken

Der er ikke meget, der kan stoppe dig, når du først har besluttet dig for noget. Du får tingene til at ske, og du er ikke bange for at tage ansvar eller arbejde hård. Hvor andre finder det hård, trives du virkelig. Har du hængepartier, eller noget du ikke tidligere har vovet at gå i gang med, så er det nu, at tingene sker.

Hvis du har tid til at fokusere på kærligheden, så er det dig, der skal tage det første skridt. Du har en meget stærk udstråling, og det kan virke skræmmende på andre. På den anden side, du ønsker en stærk partner, så det hjælper dig med selekteringen. Er du i et forhold, kan din partner sikkert ikke følge med i dit tempo. Du får tingene til at ske og sætter dagsordenen, men husk også, at I skal være enige om beslutningerne.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide