Dit marts horoskop: Stenbukken

Der er ikke meget, der kan stoppe dig, når du først har besluttet dig for noget. Du får tingene til at ske, og du er ikke bange for at tage ansvar eller arbejde hård. Hvor andre finder det hård, trives du virkelig. Har du hængepartier, eller noget du ikke tidligere har vovet at gå i gang med, så er det nu, at tingene sker.

Hvis du har tid til at fokusere på kærligheden, så er det dig, der skal tage det første skridt. Du har en meget stærk udstråling, og det kan virke skræmmende på andre. På den anden side, du ønsker en stærk partner, så det hjælper dig med selekteringen. Er du i et forhold, kan din partner sikkert ikke følge med i dit tempo. Du får tingene til at ske og sætter dagsordenen, men husk også, at I skal være enige om beslutningerne.

Din bedste veninde er: Tvilling

Din bedste flirt er: Vandbærer og Tyr

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være