Dit marts horoskop: Tvillingen

Der er ingen tvivl om, at du starter måneden med at have utrolig travlt. Der er mange opgaver på jobbet, der hviler på dig. I det hele taget er ansvaret lige nu dit, på alle områder. Tag fat fra en ende og bevar overblikket, så kan du en efter en tjekke dem af, og du får igen luft. Vent ikke på andre, når du kan undgå det.

Kommunikation mellem dig og din partner er vigtig. Du kan være kort for hovedet, fordi du har travlt eller tænker på noget andet, og det skaber irritation og gniderier. Undlad at træffe forhastede beslutninger, hvis det går dårligt mellem jer, men få talt om tingene. Er du single, kan du involverer dig i en kort og meget intens affære. Du er helt afklaret med, hvad du ønsker dig, men sørg for, at modparten også er det.

Din bedste veninde er: Stenbuk

Din bedste flirt er: Skorpion og Vædder

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og