Dit marts horoskop: Tyren

En lidt udfordrende måned venter forude. Andre er ikke helt lette at arbejde sammen med, og det vil irriterer dig. Samtidig har du masser af gode ideer, men det kniber med at få dem ført ud i livet. Hjælpen kommer fra uventet sted, hvis du tager dig tid til at lytte til dem, du møder. Du kan udvide dit sociale netværk.

Er du single og ønsker dig en partner, så sørg for at være social komme ud og møde nye mennesker. Det kan også være gennem en ven, at du bliver introduceret for en spændende og lidt anderledes flirt. Kærligheden blomstrer, når I taler sammen. Har du en partner, så er det mest af alt dig, der sætter dagsordenen. Det bliver på dine præmisser, og når du tager initiativ. Derfor kan det også blive en smule kedeligt.

Din bedste veninde er: Skytte

Din bedste flirt er: Løve eller Skorpion

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være