Dit marts horoskop: Vædderen

I anden halvdel af marts kan du ikke undgå at støde ind i modstand fra andre. Det gælder mål, arbejde og karriere. Du har mange gode ideer, men kaster du dig ud i noget, du ikke har tænkt grundigt over, møder du forhindringer. Dit fokus bør derfor være mest på sjovere oplevelser og ikke mindst på kærlighed og parforhold.

Der er masser af flirt og romantik i luften, og en dejlig partner vil dukke op, hvis du er single. Du er nemlig yderst tiltrækkende og charmerende. Du kan dog have svært ved at vælge, eller tingene går ikke helt i det tempo, du ønsker. Er du i et forhold, så arranger en spændende date og fortæl din partner, hvad du ønsker og har brug for. Vent ikke på, at tingene sker, det gør dig kun skuffet, og det er helt unødvendigt.

Din bedste veninde er: Vægt

Din bedste flirt er: Tvilling eller Løve

Illustration af: Simone Axfort Thorup Eriksen.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være